Scroll Top

Over ons

Onze supply chain specialisten fungeren als
buitenboord-motor voor je supply chain afdeling

Uit ervaring weten wij dat het op een supply chain afdeling altijd druk is. Je wil stappen maken, maar komt er door een gebrek aan tijd niet aan toe. Hierdoor mis je wel eens de juiste focus en kom je minder snel vooruit dan je wil.

Wij geloven niet in het PowerPoints of CV’s als oplossing, maar nemen werk daadwerkelijk van je uit handen. Laat je ons wekelijks het KPI dashboard updaten, wil je dat we de logistieke tender voor je voorbereiden of geef je ons de verantwoordelijkheid over dat complexe project? Wij laten de beste specialisten samenwerken aan jouw vraagstuk en zorgen ervoor dat jij makkelijk op en af kan schalen. Wij zijn de buitenboordmotor voor je supply chain afdeling.

Wij bouwen aan een wereldwijd netwerk van supply chain specialisten: the Chain of Brains. Gemene deler: we zijn allemaal gek op supply chain vraagstukken!  

Waarom kiezen voor Brains for Chains

Analytisch vermogen wanneer jij het nodig hebt

Onderscheidende werkwijze met werkende oplossingen

Wij hebben de tijd en focus die jij wel eens mist

Dé specialist in supply chain management


Van repeterend werk tot complexe projecten

Is er onvoldoende tijd voor het bouwen en/of onderhouden van het KPI-dashboard? Kom je er telkens niet aan toe om die belangrijke analyses uit te voeren en op te volgen? Of mis je de  capabilities voor het managen van dat  complexe project? 

Wij hebben de tijd en het specialisme om je hiermee te helpen. 

Specialist in supply chain Management

Wij zijn de specialist op het gebied van supply chain management. Wanneer wij de benodigde kennis niet in-house hebben maken wij gebruik van de brains die beschikbaar zijn in ons netwerk: “The Chain of Brains”.

Supply Chain Management 95%
95%
Project management 95%
95%
Transport 90%
90%
Planning & Forecasting 90%
90%
Logistic centers 85%
85%
Digital Transformation 85%
85%