Scroll Top

Services

Onze SERVICES
Door onze volledige focus op supply chain en persoonlijke aanpak zijn wij de juiste partij om je te helpen bij je supply chain vraagstukken. Laten we samen zorgen voor die versnelling!

Brains on
Demand

Maak gebruik van onze supply chain kennis waar en wanneer jij het nodig hebt! Van repeterende werkzaamheden tot complexe analyses. Gebruik ons als buitenboordmotor!

Interim
management

Tijdelijk een supply chain specialist nodig ter overbrugging? Wij hebben hem of haar in huis of anders vast in ons netwerk - The Chain of Brains.

Project
management

Wij hebben de beste project managers in huis om jouw plannen realiseren. Met de juiste focus en capabilities krijgen wij het verrassend snel voor elkaar!

Strategisch advies

Laat ons je adviseren over veranderingen in je supply chain. Samen bepalen we de weg vooruit. Geen rapporten maar concrete plannen!

Planning

Van een quick scan op je voorraad en het verbeteren van je plan parameters tot het implementeren van S&OP. Onze planning experts helpen je graag

Logistieke tenders

Logistieke tenders kosten veel tijd en vragen om de juiste expertise. Wij nemen graag de regie in handen en laten we samen de juiste partij kiezen!

Voordelen van Brains on demand
Geen gedoe

Wij nemen het werk daadwerkelijk voor je uit handen. Van recruitment tot de aansturing van je supply chain team. 

Wereldwijd Toegang tot de beste specialisten

Door waar mogelijk op afstand te werken zijn wij in staat om locatie-onafhankelijk de beste specialisten in te zetten.

Transparante betaalmodellen

Betaal enkel de uren die wij aan de oplossing besteden of voorkom verrassingen en spreek vooraf een vaste prijs per oplossing af. 

Optimale prijs-kwaliteit

Wij houden voor jou de kosten laag zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Doordat wij ons richten op het bieden van een oplossing in plaats van een externe werknemer zijn wij in staat om kennis en ervaring optimaal in te zetten.  

In control

In tegenstelling tot outsourcing blijf je als opdrachtgever volledig in control. Je werkt samen met onze specialisten aan de oplossing en we evalueren regelmatig de samenwerking.

Flexibel en schaalbaar

Start op korte termijn je extended supply chain team en schaal je brains eenvoudig op en af. 

Werkwijze Brains on Demand

Onze werkwijze is gebaseerd op software development teams. Wij werken met een team van specialisten middels een pragmatische Agile aanpak toe naar de optimale oplossing. Je krijgt hierbij een vast aanspreekpunt waarmee je frequent afstemt wat er moet gebeuren.